2023-02-24 Ændring i bestyrelsessammensætningen

 

 

Kære medlemmer af Helmklit Grundejerforening
 
Vores formand siden 2021, Torben Hamann, er desværre fratrådt med omgående virkning pga. sygdom. Torben har arbejdet utrætteligt og fået meget til at ske. Desuden har vores bestyrelsesmedlem siden 2020, Charlotte Bay, solgt sit sommerhus og fratræder dermed i forbindelse med generalforsamlingen torsdag den 18  maj 2023. Tak til begge for samarbejdet og den store indsats! 
 
Heldigvis har vi en frisk suppleant, Ole Lund Jensen, som er klar på opgaven. Suppleant Margit Knudsen genopstiller ikke til generalforsamlingen. Situationen er derfor, at vi mangler en frisk og handlekraftig person til bestyrelsen - og gerne et par stykker til suppleantposterne. 
Tænk over det og kontakt gerne enten Annie Juul eller undertegnede (find kontaktoplysningerne på hjemmesiden, her), hvis du har yderligere spørgsmål.
 
I øvrigt er der pt. gang i en "renovering" af nedkørslen til Helmklink Havn, så udsynet bliver bedre og muligheden for både at gå og køre sikkert forbedres. Senere på foråret vil der blive jævnet ud og sået græs på de nyrenoverede stier, ligesom der atter gøres en indsats for at få lidt blomstring på arealet ud mod Nr. Fjandvej. Æ Skovtrold har godt fat i de forskellige dele af plejeplanen! 
 
Den invasive art "rynket rose" er pt. ikke en del af plejeplanen, men grundejere har god mulighed for selv at gøre en indsats. Bestyrelsen har fra flere sider fået tilsendt dette link, som hermed formidles videre til inspiration:
 
Helmklit Grundejerforening
Helle Præsius Busk
Kasserer
Formandsposten er vakant indtil bestyrelsen er fuldtallig foråret 2023