Aflysning

 

Formands-skrivelse i forbindelse med aflysning af årets Generalforsamling – 25. sept. 2020

 

Corona krisen ramte hårdt den 12. marts, og den ramte hårdt – hele Danmark lukkede ned.

Det ramte også vores generalforsamling, som endte med at blive udsat på ubestemt tid.

Dette er ikke med i Formandsberetningen, da den kun omhandler tiden op til den ordinære, aflyste GF:

Vi har holdt bestyrelsesmøde på mail, da vi ikke kunne mødes fysisk.

Der er brugt masser af grus i den mellemliggende periode – tak til alle jer, der tog en skovl og fik hullerne lappet, efterhånden som de opstod – der var jo lidt regn i den tid :-)

 

Vi har kigget på hyben, stier og bevoksninger, så vi har noget at arbejde videre med. Skulle der sidde en og anden, der har lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet, så kom endelig ud af busken.

 

Vi havde nogle svære drøftelser omkring afholdelse af GF – hvordan med antal – hvordan med afstand osv. Reglerne ændrede sig hele tiden og til sidst her desværre i den forkerte retning. Vi havde håbet på lidt flere lempelser …

 

… men vi syntes, vi har fået det sat sammen, så alle kunne føle sig trygge indenfor de gældende regler.  Det viste sig, at ikke mange tilmeldte sig, så beslutningen lå egentligt lige for.

 

Vores kasserer – Lene – er desværre ikke mere iblandt os. Med vanlig Lene-omhu sørgede hun for, at regnskabet blev godkendt og underskrevet, og skaffede endda en afløser, så der også fremad er styr på finanserne.

 

Æret være Lenes minde!

 

Anette Lak Rasmussen